Acum va fi mult mai ușor și mai rapid să procesați recolta de căpșuni.Datorită mâncărurilor din bucătăria spaniolă, boabele de vară vor dispărea, după cum se spune, cu un fluier.
Nu este cea mai comună opțiune, dar căpșunile pot fi folosite pentru a face supă rece..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să facem gazpacho cu căpșuni și busuioc.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Ardeii dulci trebuie spălați, îndepărtați semințele și pulpa tăiată în cuburi.
2.Spălați căpșunile și îndepărtați tulpinile.Curata castravetele de coaja si taiati felii mici.
3.Spălați roșiile și tăiați-le felii.
4.Măcinați fructele de pădure și legumele într-un blender într-un piure, apoi adăugați suc de lămâie și ulei, sare și puțin piper roșu măcinat după gust.
Se da la frigider si, dupa ce s-a racit, se serveste gazpacho cu capsuni la masa, ornat cu frunze de busuioc.Poftă bună!
Anterior, v-am spus cum să faceți pizza cu cartofi.