Acești francezi sunt destul de ciudați.Ei fac gem din ceapă și coac caise cu brânză..
Dar cearta despre gusturi este ultimul lucru..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să coacem caise cu brânză și miere.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Spălați caisele, tăiați-le în jumătăți și îndepărtați sâmburele.
2.Ungeți o tavă de copt cu ulei și puneți în ea caisele cu cavitatea interioară în sus.
3.Tăiați sau rade brânza și umpleți-o în jumătățile de caise.
4.Se toarnă miere peste brânză și se stropește cu nuci tocate.
Aduceți la gata într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de 10 minute.
Se crede că caisele cu brânză sunt un excelent aperitiv pentru vin.
Anterior, v-am spus cum să pregătiți sfecla pentru iarnă pentru borș și salate.