AcasăMâncareCe să faci cu untura înainte de afumare: un secret pe care...

Ce să faci cu untura înainte de afumare: un secret pe care e bine să-l știi.

Nu este dificil să sărezi untura într-un mod gustos, trebuie doar să o prepari corect și să alegi condimentele potrivite.

Vă spunem ce trebuie să faceți cu untura înainte de sărare.

Cum se pregătește untura pentru sărare

Înainte de sărare, puneți untura în congelator timp de 24 de ore.Datorită acestui lucru, untura nu își va pierde forma și va fi bine feliată.

După o zi, scoateți untura din congelator, tăiați-o în bucăți și faceți mici incizii în fiecare bucată.

În ceea ce privește condimentele, două linguri de sare, o linguriță de piper măcinat, o linguriță de paprika și o linguriță de muștar pentru fiecare kilogram de untură.

Puteți folosi, de asemenea, chimen, coriandru, usturoi, foi de dafin și turmeric.

Se amestecă condimentele într-un recipient separat, se freacă pe untură, se învelește în hârtie pergament și se trimite la frigider pentru 5 zile.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente