Nu este dificil să sărezi untura într-un mod gustos, trebuie doar să o prepari corect și să alegi condimentele potrivite.
Vă spunem ce trebuie să faceți cu untura înainte de sărare.
Cum se pregătește untura pentru sărare
Înainte de sărare, puneți untura în congelator timp de 24 de ore.Datorită acestui lucru, untura nu își va pierde forma și va fi bine feliată.
După o zi, scoateți untura din congelator, tăiați-o în bucăți și faceți mici incizii în fiecare bucată.
În ceea ce privește condimentele, două linguri de sare, o linguriță de piper măcinat, o linguriță de paprika și o linguriță de muștar pentru fiecare kilogram de untură.
Puteți folosi, de asemenea, chimen, coriandru, usturoi, foi de dafin și turmeric.
Se amestecă condimentele într-un recipient separat, se freacă pe untură, se învelește în hârtie pergament și se trimite la frigider pentru 5 zile.