AcasăMâncareCe să faci cu untul ca să nu se ardă la prăjit:...

Ce să faci cu untul ca să nu se ardă la prăjit: bucătarii experimentați știu

Pentru gătirea unor feluri de mâncare într-o tigaie, se recomandă utilizarea untului..

Potrivit bucătarului Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti, ca urmare a acestei metode, preparatele devin mai gustoase și capătă o crustă apetisantă..

Singurul dezavantaj este că produsul lactat începe să ardă foarte repede, iar în unele cazuri chiar se înnegrește.

Desigur, o cină delicioasă într-o astfel de situație este exclusă.

Dar nu renunta la prajirea cu unt – poti folosi un truc dovedit care previne arderea prea rapida a uleiului si ii pastreaza aroma naturala.

Pentru a face acest lucru, tot ce aveți nevoie este să amestecați untul cu ulei vegetal, de preferință ulei de floarea soarelui.

Principalul lucru este să nu exagerați cu cantitatea din urmă: nu ar trebui să fie prea mult.

Ar trebui să procedați după cum urmează: mai întâi, ungeți suprafața tigaii cu ulei vegetal și abia după aceea puneți o bucată de unt în vas – în acest caz, nimic nu se va arde.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente