Pentru gătirea unor feluri de mâncare într-o tigaie, se recomandă utilizarea untului..
Potrivit bucătarului Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti, ca urmare a acestei metode, preparatele devin mai gustoase și capătă o crustă apetisantă..
Singurul dezavantaj este că produsul lactat începe să ardă foarte repede, iar în unele cazuri chiar se înnegrește.
Desigur, o cină delicioasă într-o astfel de situație este exclusă.
Dar nu renunta la prajirea cu unt – poti folosi un truc dovedit care previne arderea prea rapida a uleiului si ii pastreaza aroma naturala.
Pentru a face acest lucru, tot ce aveți nevoie este să amestecați untul cu ulei vegetal, de preferință ulei de floarea soarelui.
Principalul lucru este să nu exagerați cu cantitatea din urmă: nu ar trebui să fie prea mult.
Ar trebui să procedați după cum urmează: mai întâi, ungeți suprafața tigaii cu ulei vegetal și abia după aceea puneți o bucată de unt în vas – în acest caz, nimic nu se va arde.