Este greu să reziști ‘magiei’ piureului de cartofi: o garnitură pe care mulți oameni o iubesc încă din copilărie.
Această metodă de preparare a unei garnituri vă permite să surprindeți mereu în mod plăcut membrii familiei cu un efort și o cheltuială minime.
Cu toate acestea, rareori gustul piureului de cartofi poate surprinde pe cineva.În astfel de cazuri, bucătăreasa Julia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre, sfătuiește să se acorde atenție unor aditivi secreți.
Ce ingrediente vor transforma gustul piureului de cartofi?
Nucșoară
Bucătarii profesioniști încearcă să folosească acest condiment atunci când vor să dea unui fel de mâncare o notă subtilă de rafinament și noblețe.
Faptul surprinzător este că până și piureul de cartofi de bază poate fi transformat într-o capodoperă culinară cu ajutorul nucșoarei.Este suficient să se introducă un vârf de cuțit în etapa de introducere a celorlalte ingrediente opționale.
Smântână cu conținut ridicat de grăsimi
Puțini oameni știu că această componentă simplă va face piureul de cartofi mult mai fraged și mai gustos.Este suficient să introduceți doar o lingură per lingură.
Produsul din lapte acru trebuie să fie gras, astfel încât garnitura să se dovedească demnă.