Dezbaterea despre cum să gătești pilaf adevărat probabil nu se va potoli niciodată..
Din acest motiv, fiecare bucătar poate crea un fel de mâncare unic și special..
Prin urmare, merită să știți despre secretele care pot îmbunătăți semnificativ aroma și gustul pilafului, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce ingrediente trebuie incluse în pilaf?
Agrişă
În orice rețetă, compoziția condimentelor poate diferi, dar utilizarea arpașului poate fi numită în siguranță una dintre trăsăturile caracteristice ale pilafului real.
Prin urmare, nu uitați să folosiți acest condiment.
Grăsime
Acest lucru poate fi o surpriză pentru mulți, dar grăsimea de miel este utilizată în mod activ la prepararea pilafului tradițional.
Se topește la stare lichidă și se combină cu ulei vegetal.
Datorită acestui fapt, pilaf-ul se dovedește a fi incredibil de aromat și gustos.
Pâine
Pentru ca pilaful să fie nu numai gustos și aromat, ci și sfărâmicios, trebuie să adăugați o crustă de pâine neagră veche.
Acest lucru va permite absorbția excesului de umiditate.