Chiar și în timpul verii, olivier pentru mulți oameni nu își pierde relevanța, deoarece felul de mâncare este prea popular.
Totuși, rămâne faptul că acest fel de mâncare este prea greu pentru meniul de vară.
Prin urmare, merită să știți despre ce aditivi va fi rezonabil să adăugați la compoziția de olivier, notează expertul bucătar al revistei noastre Yulia Arkhipova.
Despre ce aditivi de vară pentru olivier merită să știți?
Castraveții proaspeți
Versiunea sărată, desigur, are avantajele sale, dar ar trebui să fie lăsată pentru mâncărurile de iarnă și toamnă.Olivierul de vară ar trebui să fie făcut numai cu castraveți proaspeți.
Mazăre fiartă sau proaspătă.
În loc să folosiți produsul clasic din conservă, este mai bine să fierbeți mazărea congelată sau să o folosiți pe cea proaspătă.
Aroma salatei va fi mult mai strălucitoare.
Maioneză făcută în casă
Unele persoane evită cu totul folosirea maionezei, deoarece sosul este printre cele mai grase și calorice.Cu toate acestea, este una dintre cele mai importante componente ale olivierului.
Prin urmare, pur și simplu merită să faceți maioneză de casă pentru a îmbunătăți aroma salatei.