Mulți oameni sunt obișnuiți să pregătească salatele numai conform rețetei, încercând să nu se abată de la normele și regulile specificate.
De asemenea, avem convingeri cu privire la ingredientele care pot fi folosite în cadrul unui anumit fel de mâncare.
Cu toate acestea, cu ajutorul unor ingrediente neașteptate, chiar și cea mai simplă salată de legume va deveni mai gustoasă, sănătoasă și consistentă, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Julia Tychino.
Ce opțiuni de suplimente ar trebui să luați în considerare?
Semințe și nuci
Aceste componente vor fi adecvate în prepararea a absolut orice salată.În unele magazine puteți găsi chiar amestecuri speciale de nuci și semințe pentru salate.
O opțiune excelentă va fi introducerea de nuci de pin.Semințele de susan, dovleac, floarea-soarelui, chia și in vor transforma o salată de legume.
Tofu sau brânză de vaci
Prima opțiune este ideală pentru cei care încearcă să reducă cantitatea de proteine animale din organism: această brânză este de origine vegetală.
Dar brânza de vaci poate fi folosită în toate celelalte cazuri.
Condimentele
Piperul și sarea nu sunt singurele ingrediente pentru o salată de legume.O cantitate mică de chilli va transforma felul de mâncare.
Pudra de curry merge bine cu legumele proaspete.
Introducerea turmericului sau a ghimbirului este, de asemenea, o soluție excelentă.