Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente..
Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..
Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, dezvăluie o listă de aditivi care vor face felul de mâncare mai suculent și mai gustos.
Ce se poate adăuga la tocată de cotlet?
Fulgi de ovăz
Dacă adăugați această componentă, puteți refuza să folosiți pâine și ouă.Cotleturile își vor păstra forma și vor deveni suculente, pufoase și fragede.
Pesmet pentru pane
Dacă adăugați pesmet la tocată de cotlet în loc de pâine, vasul va deveni foarte suculent și pufos.Prin urmare, merită luată în considerare și această opțiune.
Usturoi
Aproape toate gospodinele introduc această componentă datorită aromei sale active și a nuanței de gust.Cu toate acestea, doar un cățel de usturoi tocat va face cotleturile mult mai apetisante.
Ceapa prajita
Toată lumea știe că rolul cepei este de a da suculent cotletelor.Cu toate acestea, legumele crude au o aromă specifică.Este mult mai logic să adăugați ceapă prăjită la carnea tocată.