AcasăMâncareCe să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente..

Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..

Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, dezvăluie o listă de aditivi care vor face felul de mâncare mai suculent și mai gustos.

Ce se poate adăuga la tocată de cotlet?

Fulgi de ovăz

Dacă adăugați această componentă, puteți refuza să folosiți pâine și ouă.Cotleturile își vor păstra forma și vor deveni suculente, pufoase și fragede.

Pesmet pentru pane

Dacă adăugați pesmet la tocată de cotlet în loc de pâine, vasul va deveni foarte suculent și pufos.Prin urmare, merită luată în considerare și această opțiune.

Usturoi

Aproape toate gospodinele introduc această componentă datorită aromei sale active și a nuanței de gust.Cu toate acestea, doar un cățel de usturoi tocat va face cotleturile mult mai apetisante.

Ceapa prajita

Toată lumea știe că rolul cepei este de a da suculent cotletelor.Cu toate acestea, legumele crude au o aromă specifică.Este mult mai logic să adăugați ceapă prăjită la carnea tocată.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Groasă, bogată și apetisantă: cum să faci supa cehă de usturoi – un fel de mâncare iubit de mulți gurmanzi

Supa cehă de usturoi constă dintr-un număr mic de ingrediente.Și toate acestea sunt simple și accesibile. În ciuda acestui fapt, felul de mâncare...

EU bans Algerian spread toasted on social media

The NDC claims there are inconsistencies, such as the inclusion of the names of more than 50,000 deceased persons, absent voters, and unlawful name...

Comentarii recente