Nu tuturor le place să bea cafea fără zahăr, deoarece băutura li se pare prea amară..
Dar ar trebui să înțelegeți că un gurmand adevărat nu va introduce niciodată zahăr..
Din cauza acestei componente, cafeaua își pierde unicitatea și are gust de băutură instant ieftină, notează bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
De asemenea, zahărul privează băutura de beneficiile sale.
Ce poate înlocui această componentă?
Lapte de cocos
Dacă nu ați încercat încă această băutură pe bază de plante, atunci este timpul să remediați situația.Laptele de cocos are întotdeauna o aromă dulceagoasă, așa că nici nu te vei gândi să folosești zahăr.
Sirop de arţar
Aceasta este o opțiune pentru gurmanzii adevărați, deoarece doar în casa lor puteți găsi o sticlă de sirop natural de arțar.Acesta este un produs unic cu gust deosebit și o listă întreagă de proprietăți benefice.
Prin urmare, poate fi folosit în siguranță ca înlocuitor pentru zahăr.
Sirop de topinambur
Acesta este un alt produs unic care are un potențial excelent.Siropul este suficient de dulce, astfel încât să nu fie nevoie de zahăr.
Dar beneficiile pentru sănătate vor fi mari.