Tehnica de fierbere a cartofilor va diferi în multe privințe, în funcție de felul de mâncare pe care intenționăm să pregătim în viitor..
De exemplu, acest ingredient este adesea inclus în salate..
Componenta poate fi găsită în salata de cartofi, salata Olivier, vinegretă și o serie de altele, își amintește expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Când pregătiți cartofii pentru salată, este esențial ca aceștia să își mențină integritatea și să rămână fermi.Pentru a face acest lucru, cartofii sunt fierți direct în coajă.Dar aceasta nu este singura condiție.
Ce ar trebui să adăugați în tigaie când gătiți?
Oţet
Mulți oameni știu că acest lichid ajută cartofii să-și mențină textura.În acest caz, nu se va destrăma în firimituri în salate.
Pentru fiecare litru de apă luați o lingură mare de oțet.
Lămâie sau suc de lămâie
Modelul de acțiune al acestei componente este același, dar este ales mai des datorită naturaleței sale.Pentru fiecare litru de apă, puteți pune în tigaie o felie de fructe sau o lingură mare de suc.
Ingredientul poate fi înlocuit și cu acid citric: va fi suficientă o lingură mică.