AcasăMâncareCe să adăugați în apă atunci când fierbeți ouă proaspete, astfel încât...

Ce să adăugați în apă atunci când fierbeți ouă proaspete, astfel încât cojile să se desprindă singure: bucătarul a dezvăluit secretul

Decojirea cu grijă a ouălor proaspete fierte tari nu este atât de dificilă.

Ce trebuie adăugat în apă la fierbere, astfel încât coaja să se desprindă de la sine, ne spune expertul ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra Iulia Arkhipova.

Cum să fierbeți ouăle proaspete astfel încât să fie ușor de decojit

Se toarnă apă rece într-o cratiță, se pun cu grijă ouăle.Acestea trebuie să fie complet acoperite cu apă.

Nu vă grăbiți să puneți vasul pe aragaz, lăsați ouăle să stea în apă 5-10 minute.

Adăugați o lingură de sare, după fierbere reduceți focul la mic, după 5 minute opriți focul, lăsați ouăle în cratiță încă 5 minute.

Se toarnă apă rece într-un bol separat, se adaugă o lingură de oțet și se transferă cu grijă ouăle.Acestea trebuie să se răcească complet.Acestea se vor decoji foarte ușor.

Anterior, expertul a spus ce să gătești din ciuperci.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente