Nu toată lumea știe că, uneori, chiar și un singur ingredient bine ales poate schimba complet aroma verzei fierte.
Prin urmare, se pot introduce ingrediente diferite în compoziția mâncării..
Datorită acestei abordări, va fi întotdeauna posibil să preparați același fel de mâncare într-un mod diferit, a declarat expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Ce poate fi adăugat la fel de mâncare
Pui sau carne afumată
Dacă doriți ca felul de mâncare să fie consistent, gustos și aromat, merită să luați în considerare opțiunea de a introduce carne afumată în amestec.Aceasta este opțiunea perfectă pentru o mâncare ușoară de legume.
Produsul se toacă și se introduce în compoziția principală cu aproximativ 10-15 minute înainte ca acesta să fie gătit complet.
Fasole la conservă
Puteți, desigur, să folosiți fasole proaspătă, dar va trebui să fie înmuiată și fiartă până la fierbere completă.Cu produsul conservat totul este mult mai ușor.
Introduceți cultura de leguminoase cu aproximativ 10 minute înainte de sfârșitul gătitului.
Prune uscate
Această variantă va surprinde mulți oameni, deoarece combinația pare neobișnuită.Primul lucru pe care îl facem este să clătim cantitatea potrivită de prune sub apă fierbinte și să le lăsăm la înmuiat timp de 30 de minute.
Apoi, trebuie să fie uscate și tocate.Introduceți componenta cu zece minute înainte ca aceasta să fie complet gătită.