Acum, gospodinele cu experiență nu au nici un minut de timp liber: sunt ocupate cu pregătirile de sezon..
Castraveții ocupă un loc important în fiecare familie, deoarece completează în mod ideal orice fel de mâncare..
Totuși, pentru ca preparatul să fie cât mai gustos, merită să adăugați ingrediente speciale în borcan, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Ce poți adăuga la borcan?
Frunze de stejar si cires
În primul rând, merită să ne amintim aceste ingrediente minunate care vor face castraveții incredibil de gustoși.Ei sunt cei care vor ajuta la menținerea crizei.
Acest lucru este asigurat de taninurile incluse în compoziție.Pentru un borcan de trei litri, se obișnuiește să se ia un stejar și două frunze de cireș.
coacaze
Această componentă a devenit un adevărat clasic: coacăzele vor face castraveții mult mai gustoși și mai interesanți.De asemenea, ingredientul va „înmuia” duritatea frunzelor de stejar.
Trei frunze per borcan (3 litri) vor fi suficiente.
Verde
Dacă nu știați unde să trimiteți umbrele de mărar sau pătrunjel crescut, atunci ar trebui să le găsiți o utilizare demnă trimițându-le într-un borcan de castraveți.
Pentru un borcan de trei litri luați o umbrelă și o cantitate mică de pătrunjel.