În majoritatea cazurilor, pesmetul standard este folosit pentru a acoperi cotleturile..
Aceasta este o opțiune dovedită și tradițională..
Dar mulți încearcă să schimbe rețeta pentru a face cotleturile puțin mai interesante.Prin urmare, puteți încerca și să înlocuiți biscuiții cu alte tipuri de pâine, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expert culinar al revistei noastre.
Ce opțiuni poți lua în considerare?
Nuci
Cel mai bine este să folosiți nuci proaspete fără sare: acestea vor da cotletelor o aromă aparte.În primul rând, trebuie zdrobiți cu un sucitor sau cu mortar.
Această pâine se dovedește gustoasă și interesantă.
Seminte de chia
Mulți au încercat deja acest produs „extraordinar”, care este înzestrat cu o mulțime de proprietăți utile.Într-adevăr, compoziția semințelor de chia poate surprinde pe oricine.
Cu toate acestea, nu toată lumea știe că fac o panificare excelentă pentru cotlet: felul de mâncare se va dovedi crocant și gustos.
Anterior, am vorbit despre cum să gătesc chiftele în stil marocan.