Gătitul borșului ni se pare o activitate atât de simplă și familiară, care se întâmplă aproape automat.
Dar tocmai din acest motiv putem face greșeli pe care profesioniștii le observă..
De exemplu, nu toate gazdele introduc ingredientele necesare pentru a îmbunătăți calitatea supei, a observat expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Ce trebuie neapărat adăugat la borș?
O lingură mică de zahăr
Borșul ar trebui să aibă o ușoară aciditate, dar în majoritatea cazurilor această nuanță de gust rămâne dominantă.Din acest motiv este necesar să se preia controlul asupra nivelului de aciditate.
O lingură mică de zahăr va ajuta la acest lucru.Cel mai bine este să introduceți ingredientul în friptură dacă folosiți roșii sau pastă de roșii.
De asemenea, puteți introduce zahăr direct în oala cu supă.
Untul
Dacă doriți ca aroma borșului să iasă mai echilibrată și mai plăcută, merită să adăugați o bucată mică de unt.O cantitate de ‘sandwich’ va fi suficientă.
Aromele supei se vor desfășura mai profund și calitativ.
Este mai bine să introduceți uleiul cu aproximativ 15 minute înainte de timpul final de gătire.