Puiul prăjit poate fi ușor clasificat ca un fel de mâncare simplu, dar asta nu înseamnă că nici măcar o mâncare atât de familiară nu poate fi servită într-un mod interesant..
De exemplu, o compoziție bine aleasă de condimente va transforma pasărea dincolo de recunoaștere..
Prin urmare, experta revistei noastre în domeniul gătitului, Yulia Arkhipova, recomandă să acordați atenție celor mai bune opțiuni.
Ce condimente să alegi pentru puiul prăjit
Cu boia și coriandru
În acest caz, este recomandat să tratați pasărea cu condimentele selectate înainte de prăjire și să așteptați o jumătate de oră înainte de tratamentul termic.
Cel mai bine este să combinați nu numai boia de ardei și coriandru, ci și să adăugați puțin turmeric pentru culoare și usturoi granulat pentru aromă.
Opțiune pentru gurmanzi
În acest caz, se recomandă, de asemenea, să asezonați mai întâi puiul și abia apoi să începeți procesul de prăjire. 30 de minute vor fi suficiente pentru marinare.
Dacă te consideri un gurmand, atunci ar trebui să alegi o combinație de cimbru, rozmarin, ardei iute și o cantitate mică de boia pentru prăjirea puiului.
O astfel de pasăre nu va lăsa pe nimeni indiferent.