AcasăMâncareCe carne să alegeți pentru a face kebab-ul perfect: gât, sfert posterior...

Ce carne să alegeți pentru a face kebab-ul perfect: gât, sfert posterior sau fileu

Un kebab gustos nu este doar rezultatul unei marinade reușite și al unui bucătar iscusit, ci și al alegerii corecte a cărnii.

În acest sens, expertul ediției online BelNovosti, bucătarul Iulia Arkhipova a decis să spună ce carne este mai bine să cumpărați dacă intenționați să gătiți din ea un kebab gustos și suculent.

Dacă vorbim despre carnea de porc, cele mai bune opțiuni sunt partea de gât și pieptul.

Aceste părți conțin suficientă grăsime – în timpul prăjirii se va ‘topi’, în urma căreia kebabul va ieși incredibil de suculent.

Gâtul se mândrește cu o textură moale și o aromă delicată, în timp ce pieptul este considerat mai bogat datorită straturilor de grăsime.

Sirloinul este la fel de popular, deși, deoarece nu are practic deloc grăsime, kebab-ul se dovedește mai uscat.

Puteți combina sirloinul cu părți mai grase sau să includeți ulei în marinadă, ambele măsuri urmând să sporească suculența.

În cele din urmă, dacă trebuie să aveți de-a face cu carne din partea din spate a porcului, pregătiți-vă ca aceasta să fie mai dură și să necesite o marinadă mai lungă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente