Cu siguranță fiecare hostess are rețeta ei ‘specială’ pentru supa de ciuperci.
Chef Iulia Arkhipova, expertă a ediției online BelNovosti, ne-a împărtășit trucurile sale care nu vor face decât să îmbunătățească orice versiune a acestui fel de mâncare.
Cel mai important lucru în supa de ciuperci, potrivit bucătăresei cu experiență, este aroma sa.
Dar nu este întotdeauna posibil să o conservăm – mai ales atunci când supa este făcută din ciuperci congelate sau din cele vândute în magazin: ciuperci stridii sau ciupercuțe.
Pentru a remedia acest lucru, încercați să folosiți ingredientul secret.
Astfel, puteți da o aromă puternică și plăcută de ciuperci supei, adăugându-i propriul condiment făcut în casă.
Pentru a-l prepara, va trebui să măcinați o mână mică de ciuperci uscate într-un blender sau într-o râșniță de cafea.
Presărați câteva linguri de pudră de ciuperci în oală la ultima etapă de aromatizare a ciupercilor și puteți fi siguri că toată familia va cere mai mult.
Anterior, expertul v-a spus cum să gătiți sfecla roșie pentru borș.