AcasăMâncareCe 3 trucuri te vor ajuta să gătești kebabul perfect: experții în...

Ce 3 trucuri te vor ajuta să gătești kebabul perfect: experții în gastronomie au dezvăluit secretele.

Nimeni nu vrea să gătească un kebab prost, compromițându-și astfel abilitățile de bun bucătar.

Așadar, merită să cunoașteți câteva secrete care vă pot ajuta să vă tratați familia și prietenii la un picnic cu o mâncare de calitate excelentă.

Expertul în bucătărie și gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, ne spune ce trucuri puteți folosi.

În ce constau acestea?

Nu complicați prea mult marinada

Există, desigur, multe tipuri de marinate pe care uneori doriți să le încercați.Cu toate acestea, nimic nu este mai bun decât cea mai simplă și mai accesibilă versiune.

Bucățile de carne sunt frecate cu mirodenii și amestecate cu inele de ceapă.În această formă, kebabul se ‘odihnește’ în frigider timp de câteva ore.

Kiwi

Și iată o tehnică de care toată lumea ar trebui să ia notă.Dacă gătiți kebab din vită sau miel, carnea poate ieși prea tare.

Prin urmare, acest fruct se introduce în marinată: o jumătate de kiwi este suficientă pentru un kilogram întreg de carne.

Sare

Nici acest truc nu este cunoscut de toată lumea, așa că merită învățat.Pentru ca temperatura să fie uniformă în timpul gătitului, este necesar să presărați sare grunjoasă pe cărbuni.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să prepari corect piureul de cartofi: experții în gastronomie au numit punctele importante

Dacă doriți ca piureul dvs. de cartofi să fie admirat, trebuie să învățați cum să îl gătiți corect. Cu această abordare, probabilitatea de...

Când să dezgropi hreanul: de asta depinde înțepătura lui.

După cum bine se știe, dezgroparea hreanului este permisă pe tot parcursul sezonului de dacha.Dar dacă doriți ca rizomul să aibă gustul și...

Cum să gătești orez pentru ca varza umplută să fie savuroasă: nu toate gospodinele știu.

Nu subestimați influența orezului asupra calității verzei umplute: uneori multe depind chiar de această componentă. De aceea este important să-l fierbeți cât mai...

Ce 3 ingrediente trebuie neapărat să adaugi în borș pentru ca supa să fie savuroasă: experții în bucătărie au dezvăluit secretele.

E greu de găsit un fel de mâncare care să stârnească atâtea controverse între bucătari și gazde. Din acest motiv, borșul este cu...

Comentarii recente