Shish kebab trebuie gătit cu responsabilitate, deoarece se poate strica ușor.
Sunt suficiente doar câteva greșeli pentru ca felul de mâncare să înceteze să mai fie de înaltă calitate.
De aceea, trebuie să vă feriți de trei defecte majore, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expertul în bucătărie și gătit al revistei noastre.
Care sunt acestea?
Folosirea oțetului
Multe gospodine sunt încă convinse că oțetul este esențial pentru a face kebaburi moi și suculente.Aceasta este o greșeală.Dimpotrivă, utilizarea acestei componente poate strica cu ușurință felul de mâncare.
În loc de oțetul clasic, ar trebui să folosiți oțet balsamic sau de vin.
Utilizarea marinadei în procesul de gătit
Unii oameni folosesc marinata în momentul în care carnea este deja pe frigărui.Aceasta este o mare greșeală.Poate duce la o crustă dură și nesănătoasă.
Dimensiuni
Merită să împărțiți inițial carnea în bucăți de dimensiuni medii.Un kebab prea mare nu se va găti în interior, bucățile mici vor ieși fără gust.
De asemenea, merită să tăiați carnea în felii egale.