Mulți sunt încrezători că rețeta clasică de varză înăbușită nu necesită nicio modificare sau modificări..
Potrivit fanilor felului de mâncare, varza înăbușită este deja perfectă..
Cu toate acestea, în acest caz, pur și simplu nu veți dezvălui întregul potențial al felului de mâncare, spune expertul revistei noastre în domeniul gătitului și gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova.
Ce puteți adăuga în timpul procesului de gătit?
Unt
Acest produs strica rar felul de mancare: dimpotriva, mancarea devine mai frageda, mai bogata si mai placuta la gust.Chiar și pentru o porție mare de varză trebuie să luați doar câteva bucăți de sandviș de unt.
Rezultatul va fi incredibil de plăcut.
Ardei gras
Nu tuturor gospodinelor le place să adauge această componentă atunci când tocăni varza, dar merită încercat.Legumele merg bine împreună.
Dacă nu te deranjează puțin picant, poți chiar să adaugi și câțiva ardei iute proaspeți.
Condimente
Nu trebuie să presupuneți că condimentele vor „covârși” gustul clasic al felului de mâncare: dimpotrivă, acesta va fi umplut cu noi arome și nuanțe de gust.
Acordați atenție tuturor tipurilor de ardei, ierburi, coriandru și boabe de ienupăr măcinate.
Anterior, am vorbit despre motivele pentru care clătitele se rupe în timpul prăjirii.