AcasăMâncareCât de delicios este să coaceți vinete în cuptor: este uimitor

Cât de delicios este să coaceți vinete în cuptor: este uimitor

Spre deosebire de toate legumele, vinetele nu se consumă, deoarece apar destul de rar pe masă..

Este timpul să trecem peste ideea că această legumă este potrivită doar pentru a face rulouri și caviar.Este un ingredient versatil pentru gustări rapide sau o cină completă.

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să coacem delicios vinetele.

Veți avea nevoie de:

  • vinete 2-3 buc.
  • ulei vegetal 3 linguri.l.
  • boia de ardei 1 lingurita.l.
  • amestec de ierburi aromatice 1 lingura.l.
  • usturoi 2-5 catei.
  • sare, piper dupa gust.
  • verdeata proaspata.
  • Cum să gătești

    1.Vinetele curate trebuie tăiate transversal în cercuri mici de 1-1,5 cm grosime.

    2.Pentru a elimina amărăciunea, trebuie să sărați preparatele și să lăsați vinetele timp de 15 minute, apoi să clătiți cu apă.

    3.Într-un bol, amestecați uleiul vegetal și condimentele conform listei.Treceți usturoiul în el printr-o presă și amestecați bine.

    4.După ce uleiul este saturat cu arome de condimente și usturoi, scufundați vinetele în el.

    5.Lăsați legumele la marinat 10-15 minute, preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

    Asezam bucatile intr-o forma sau pe o tava tapetata cu pergament si coacem.

    Inainte de servire se presara cu ierburi tocate.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente