Mulți oameni iubesc castraveții crocanți.Vorbim de cele ușor sărate.Sunt preparate în moduri diferite, dar dintre toate metodele există una care iese în evidență..
În primul rând, este una dintre cele mai simple.În al doilea rând, nu necesită mult timp.În al treilea rând, este cheltuit un minim de efort fizic.
Unii oameni familiarizați cu această rețetă o numesc versiunea „uscată” a gătitului.
Un expert de la publicația online BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, a vorbit despre esența acestei metode.
Procesul de gatire
Ea a remarcat: rețeta nu este deloc nouă, dar poate că nu toată lumea știe despre ea.Avantajul său este viteza de preparare a castraveților ușor sărați.
Nu uitați să spălați bine legumele și să tăiați capetele înainte de a începe procesul.
Apoi, tocați (fin) mararul și usturoiul (medii).Le vom pune in doua pungi, ca si castravetii.
Apoi adăugați o linguriță de sare în fiecare pungă.
Într-una dintre ele, adăugați boia roșie, turmeric, piper negru și coriandru măcinat la toate ingredientele menționate mai sus.
Depozitare
Încearcă.Cu siguranță vei aprecia noul – nu tocmai familiar – gust.
Și dacă doriți, folosiți alte condimente.Pentru picant, de exemplu, ardeiul roșu este potrivit.
Închidem ambele pachete (primul este un preparat clasic), le scuturăm bine și le dăm la frigider.
Dar o poți lăsa pe masă, apoi castraveții vor fi gata în 12 ore.La frigider – după o zi.
Rețete
În ceea ce privește rețetele, „clasicii” includ castraveți (750 de grame), o grămadă de mărar, 4-5 căței de usturoi și 1 linguriță de sare.
Pentru rețeta „inovatoare” veți avea nevoie, pe lângă toate cele de mai sus (în aceleași volume):
– turmeric – o treime de linguriță;
– boia – o treime de linguriță;
– piper negru – o treime de linguriță;
– coriandru măcinat – o treime de linguriță.
Iar pentru cei cărora le place picant, puteți adăuga ardei roșu dacă doriți.