AcasăMâncare„Castraveți polonezi în 5 minute': în Polonia se numesc «gustare evreiască de...

„Castraveți polonezi în 5 minute’: în Polonia se numesc «gustare evreiască de castraveți»

Polonezii au o astfel de mâncare numită ‘aperitiv evreiesc din castraveți’.Unii dintre bucătarii noștri de acasă sunt, de asemenea, familiarizați cu el.

Ei obișnuiau să numească felul de mâncare ‘castraveți polonezi în cinci minute’.Ei spun că este foarte, foarte gustos.

Și au împărtășit și rețeta, susținând că era simplă și rapidă.

Cum se face? Castraveții sunt tăiați în cercuri (fiecare de aproximativ un centimetru grosime), busuiocul și mărarul sunt tocate mărunt.

În apă se adaugă ulei vegetal și zahăr.

De asemenea, se adaugă sare, piper negru măcinat, ardei iute, semințe de muștar, oțet, usturoi presat prin presă.

Apoi castraveții, mărarul și busuiocul se toarnă cu marinada, acoperindu-se cu un capac.După câteva ore, vasul este gata.Totuși, ar avea un gust și mai bun a doua zi.

În ceea ce privește componentele și cantitatea lor, vom avea nevoie de castraveți (cu o jumătate de kilogram), ulei vegetal (30 ml), apă (40 ml), zahăr (două lingurițe), sare (o linguriță).

Mai aveți nevoie de piper negru măcinat (o jumătate de linguriță), busuioc și mărar, 3 căței de usturoi, o linguriță de semințe de muștar, un vârf de cuțit de ardei iute măcinat și o lingură de oțet (9%).

Mai devreme v-am spus cum se prepară găluștele leneșe.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente