Cu siguranță fiecare gospodină cu experiență își dezvoltă propria rețetă personală de borș, care nu o dezamăgește..
Prin încercare și eroare puteți găsi întotdeauna metoda de gătit care va fi ideală..
Prin urmare, merită să învățați secretele care vă vor permite să vă pregătiți felul de mâncare de vis, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce sunt ei?
Sfecla are dimensiunea „corectă”
Nu toată lumea știe că culoarea supei va depinde în mare măsură de dimensiunea sfeclei pe care decideți să utilizați.Cu cât sfecla este mai mică, cu atât borșul va fi mai bun.
Borșul „nu-i plac” multe condimente
Este important să ne dăm seama că borșul conține deja o mulțime de componente cu nuanțe proprii de gust, arome și specificitate.Dacă adăugați o mulțime de condimente și ierburi, atunci acest lucru nu va avea cel mai bun efect asupra gustului supei.
Lipsa de usturoi și untură
Este important să rețineți că aceste ingrediente vă vor ajuta să pregătiți borș cu cea mai vibrantă aromă: va fi pur și simplu imposibil să rezistați unui astfel de răsfăț.
Prin urmare, adaugă fără greșeală untură și usturoi.
Anterior, am vorbit despre ce ar trebui să folosiți pentru a găti terci de mei.