Roast beef este considerat în mod tradițional un fel de mâncare pentru masa de sărbători, dar nimic nu vă împiedică să îl serviți în zilele obișnuite, făcând cina cu adevărat specială..
Dacă gătiți corect roast beef, toată lumea va fi încântată..
De asemenea, merită să ne amintim că felul de mâncare a venit la noi din bucătăria engleză, a spus expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce 3 secrete merită reținute?
Selectarea produsului
Baza unei fripturi de vită de succes este carnea de cea mai înaltă calitate.Piesa ar trebui să fie suficient de mare.Pentru preparat se folosește doar carnea de vită, care are straturi de grăsime.
Procesul de decapare
Deoarece felul de mâncare în sine se dovedește a fi foarte interesant, nu ar trebui să „complicați” gustul și aroma cu un exces de ingrediente pentru marinată.
Limitați-vă la ulei vegetal fără parfum, sare, piper negru măcinat și busuioc.Acest lucru va fi destul.
Temperatură
Nu puteți pune o bucată de carne rece în cuptor: vasul pur și simplu nu va ieși așa cum vă așteptați.Prin urmare, ar trebui să așteptați până la temperatura camerei și abia apoi să începeți să gătiți.