Salata populară este foarte ușor de stricat, drept urmare își va pierde gustul original..
Prin urmare, merită să vă verificați propria metodă de gătit cu recomandările profesioniștilor..
Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, identifică trei greșeli principale.
Ce sunt ei?
Maioneza ca sos
Nu trebuie să refuzați acest sos, totuși, orice maioneză din magazin este un produs extrem de gras care „înfunda” gustul salatei.
Prin urmare, o parte din maioneză este înlocuită cu smântână cu conținut scăzut de grăsimi.
De asemenea, vă puteți face singur maioneza.
Cârnat
În ciuda faptului că acest ingredient este considerat un clasic de mulți, în rețeta originală nu a existat niciun cârnați.Au început să-l adauge în perioada sovietică.
Prin urmare, produsul trebuie înlocuit cu carne de pasăre sau carne.
Fara sare
Mulți oameni cred că castraveții și maioneza vor fi suficiente pentru a le satisface nevoile de sare.Aceasta este o concepție greșită.Componenta trebuie încă introdusă.
Altfel, Olivier al tău va ieși fad.