În ciuda faptului că cartofii sunt poate unul dintre cele mai accesibile alimente, popularitatea lor este destul de mare.
Chiar și restaurantele fast-food pregătesc adesea aperitive din această legumă..
Cu toate acestea, costul pe porție de cartofi într-o astfel de unitate va fi nerezonabil de mare.Este mai ușor să gătești singur o mâncare gustoasă, spune un expert în domeniul gătitului și al bucătăriei revistei noastre bucătăreasa Julia Arkhipova.
Cum să gătești cartofi delicioși
Mai întâi merită să luați numărul potrivit de tuberculi de aproximativ aceeași mărime.Decojiți-i și clătiți-i bine.Apoi împărțiți fiecare cartof în patru părți egale.
Apoi, amestecați împreună sare, curry, busuioc și hamei.Aceste condimente sunt ideale pentru cartofi.Presărați-le peste cartofi.
Apoi trebuie să încălziți friptura și să gătiți timp de 14 minute.
Dacă nu aveți la dispoziție un astfel de accesoriu, puteți ‘găti’ pur și simplu cartofii în ulei vegetal: este important să rețineți că acesta trebuie să acopere complet componenta principală.
Mai devreme v-am spus despre ce 4 secrete culinare vor ajuta orice hostess în bucătărie.