Caserola, îndrăznim să spunem, este iubită de mulți.Un fel de mâncare unic într-un fel, deoarece atât copiii, cât și adulții cer adaosuri.
Dar asta în cazul în care produsul este gătit perfect, calitatea fiind ‘de te lingi pe degete.’.
Apropo, nu este greu să prepari o caserolă delicată din cele mai obișnuite ingrediente.
Bucătăreasa Iulia Arkhipova, un expert al ediției online BelNovosti, ne-a spus cum să o facem și de ce este nevoie.
Potrivit ei, produsele sunt luate pe o matriță cu dimensiunile de 26 pe 22 de centimetri.
În special, aveți nevoie de brânză de vaci cu un conținut de grăsime de 9% (700 – 750 grame), smântână cu un conținut de grăsime de 20% (100 grame), zahăr (100 grame), o pungă de zahăr vanilat.
Veți mai avea nevoie de amidon de porumb (30 de grame), trei ouă, două mere și zahăr pudră.
Se prepară astfel: într-un recipient se amestecă brânza de vaci, se adaugă smântână, zahăr, zahăr vanilat, ouă, amidon.
Se bat toate aceste bunătăți până se obține o masă omogenă, în ce ne va ajuta blenderul.
Așezăm amestecul de caș pe o formă tapetată cu pergament și acoperim cu mere feliate.
Se introduce apoi în cuptor timp de 1 oră.Temperatura trebuie să fie de 180 de grade Celsius.
Pasul final: așteptați ca caserola să se răcească și presărați-o cu zahăr pudră.
Anterior, au fost denumite alimentele care nu trebuie consumate împreună.