AcasăMâncareAmintind de plăcinte cu carne: un mod neobișnuit de preparare a frigăruilor

Amintind de plăcinte cu carne: un mod neobișnuit de preparare a frigăruilor

Se dovedește că frigăruile pot fi la fel de consistente și apetisante ca plăcintele.

Și acest rezultat poate fi obținut fără o creștere serioasă a timpului de gătire..

La urma urmei, petrecerea timpului pentru frământarea aluatului și turnare este inutilă.

Secretul principal constă în utilizarea ingredientelor suplimentare.

Este vorba despre ouă fierte, ceapă verde și fileuri de pui la cuptor.

Rețeta de frigărui gustoase (pe care, poate, este mai corect să le numim plăcinte leneșe) a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de clasa a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.

Cum să gătești plăcinte leneșe cu pui

Luați un castron și spargeți un ou în el.

Se sărează albușul și gălbenușul, se adaugă o lingură de zahăr granulat și se amestecă bine conținutul recipientului.

Se toarnă 350 de mililitri de kefir în masa rezultată (băutura nu trebuie să fie rece), se toarnă 170 de grame de făină și se adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu.

După ce amestecați din nou, veți obține o bază, la care trebuie să adăugați un ou fiert tare tocat, câteva cepe verzi tocate și 150 de grame de file de pui tăiat în bucăți mici (tratat termic în prealabil în cuptor).

Veți obține un aluat din care vor ieși frigăruile.Prăjiți-le la foc mediu.

Mai devreme, gurmanzilor li se spunea cum să gătească cotletele de cartofi.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente