La prepararea cafelei, mulți oameni folosesc anumiți aditivi.
De obicei implică smântână și zahăr granulat.
Și mai sunt două ingrediente interesante care trebuie adăugate băuturii, dar nu după ce aceasta este terminată, ci înainte de a fi preparată.
Ca urmare, cafeaua nu va avea un gust amar neplăcut.Dar aroma plăcută va fi ‘disponibilă’.
Un truc interesant, care cu siguranță va mulțumi mulți băutori de cafea, a împărtășit un expert al ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătarului, brutarului de categoria a patra Yulia Arkhipova.
Cu ce se amestecă cafeaua înainte de preparare
În primul și în primul rând vorbim despre scorțișoara măcinată.Această componentă va face băutura mai revigorantă și incredibil de aromată.
În plus, este necesar să adăugați puțină. sare la cafea.Un vârf de cuțit va fi suficient.
La prima vedere, această componentă nu va face decât să înrăutățească băutura.De fapt, un vârf de cuțit de clorură de sodiu va ‘masca’ gustul amar și va ajuta aroma cafelei să se dezvolte mai bine.
Ați amestecat cafeaua cu sare și scorțișoară? Puteți să o preparați! Apropo, nu va mai fi nevoie să adăugați smântână și zahăr după aceea.
Merită subliniat faptul că trucul va ‘funcționa’ atât la prepararea cafelei măcinate, cât și a celei instant.
Mai devreme, gurmanzilor li s-a povestit despre aditivul secret care face borșul și scuturile de multe ori mai gustoase.