În zilele caniculare, consumul de alimente grele și fierbinți este descurajat.
Într-o astfel de situație, un gurmand va face absolut ceea ce trebuie dacă va întreprinde prepararea okroshka.
Supa rece este perfect răcoritoare și totuși nu rău sățioasă, în ciuda absenței componentelor foarte calorice.
În ce constă de obicei okroshka? Ingredientele folosite de obicei sunt: kefir/kvass, carne, ou fiert, cartofi, castraveți, ceapă, ridichi, ierburi.
Dar fructele se adaugă rar la supă.Și degeaba, asigură expertul ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra Iulia Arkhipova.
Potrivit expertului, există o componentă de fructe care va face o okroshka deja delicioasă și mai apetisantă.
Ce fruct ar trebui adăugat la okroshka
Este vorba despre un măr.Este de dorit să alegeți unul verde: ‘acrișorul’ unui astfel de fruct se va combina perfect cu aromele componentelor vegetale și de carne.
Tăiați fructul în felii, amestecați bucățile rezultate cu alte ingrediente tocate, turnați combinația rezultată de băutură din lapte acru sau kvass.
Rezultatul va fi un fel de mâncare incredibil de gustos, care are prospețime, o ‘notă’ acră subtilă, o dulceață subtilă și un pic de ‘crocant’.
Anterior, gurmanzilor li s-a spus cum să pregătească rapid ‘castraveții în stil polonez’.