AcasăMâncareAdăugați 3 ingrediente la carnea tocată pentru cotlete: uitați pentru totdeauna de...

Adăugați 3 ingrediente la carnea tocată pentru cotlete: uitați pentru totdeauna de cotletele uscate și subțiri

Adesea gospodinele, angajate în prepararea cotletelor, se plâng că produsul iese subțire, uscat și dens.

Poate că problema constă în carnea însăși.Nu totul este potrivit pentru tocătură.

Cu toate acestea, există modalități de a transforma chiar și cea mai ‘umilă’ carne în tocătură excelentă și, ca urmare, în cotlete excelente (suculente, înalte, umflate).

Sau, mai degrabă, nu este vorba de metode, ci de ingrediente.Sunt doar trei, dar ele vor face exact ceea ce s-a spus puțin mai sus, – informează expertul ediției rețelei ‘BelNovosti’ bucătăreasa Iulia Arkhipova.

Untură de porc

Împreună cu carnea, trecem o bucată de untură prin mașina de tocat carne.Aceasta va crește conținutul de grăsime al cărnii și va face cotletele moi.

În plus, untura va da mai multă aderență cărnii tocate, iar acest lucru va ajuta la modelarea mult mai bună a produselor.

Ca urmare, cotletele noastre ies mai pufoase, mai fragede și deloc dense.

Ceapă și cartofi sau semol

Cartofii vor da cotletului pufoșenie și tandrețe.Da, carnea nu va deveni grasă, dar suculentă, poate, poate fi numită suculentă.

Același lucru este valabil și pentru ceapă.Totuși, aceasta din urmă trebuie să fie pasată în ulei, nu crudă.

Ceapa prăjită în ulei va da o suculență mai mare cotletelor și va îmbunătăți aroma.

În ceea ce privește cartofii, în forma lor crudă, îi vom da prin mașina de tocat carne.Dar nu mai mult de 10-15 procente din greutatea cărnii tocate.

După frământarea cărnii tocate este de dorit să se pună timp de 1 oră în frigider, pentru ca aceasta să devină mai vâscoasă.

O altă opțiune este semolina.Cel mai adesea este folosită pentru cotlete de pește sau de pui, dar este potrivită și pentru cotlete de carne – le va da voluptate.

Și pentru a reține sucul de carne, trebuie să adăugați semolă uscată.

Exact cât de mult să adăugați depinde de carne.Dar nu mai puțin de câteva lingurițe la 500-700 de grame de carne.

După tocătura cu griș se pune la frigider, pentru ca acesta din urmă să se umfle de zeamă și să se combine normal cu carnea.

Apă rece

Vom adăuga apă rece la carnea tocată pentru a obține aburi la prăjire.

Acesta din urmă îl va pufni și îl va împiedica să se usuce și, de asemenea, va ridica părțile laterale ale cotletului.

De asemenea, este posibil să se adauge puțin coniac la carnea tocată, care, pe măsură ce se evaporă, va ridica cotletele, dându-le prospețime și suculență.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente