Rulourile de varză sunt îndrăgite nu numai de adulți, ci și de copii.Dar cel mai adesea, copiii preferă să mănânce umplutura, lăsând frunza de varză neatinsă pe farfurie..
Cu toate acestea, dacă folosești recomandările bucătăresei Yulia Arkhipova, expertă de la publicația online BelNovosti, poți fi sigur că până și cele mai pretențioase capricii le vor mătura în cel mai scurt timp.
Alegerea de varză
Cea mai bună opțiune este varza tânără, cu frunzele sale fragede, suculente și gustoase.Dar dacă aveți probleme în a găsi ingredientul potrivit, încercați să-l înlocuiți cu varză chinezească.
Dacă, în ciuda tuturor, preferați varza albă în sarmale, alegeți furculița potrivită – trebuie să fie rotundă sau ușor alungită.
Umplere
Cele mai delicioase sarmale sunt umplute cu carne tocata, formata din carne de porc sau vita.
O altă componentă importantă este orezul: se recomandă să-l fierbeți în prealabil până este pe jumătate fiert pentru a nu scărune dinții ulterior.Dacă nu ați încercat încă, acum este momentul să includeți legume în sarmale: roșiile coapte sau dovleceii sunt potrivite vara și adăugați mai mulți morcovi și ceapă iarna și primăvara.
Sos
Trebuie să fierbeți sarmale nu în apă, ci în sos – puteți alege roșii, smântână sau o opțiune combinată, care va oferi preparatului o aromă deosebită și un gust de neuitat.
Anterior, v-am spus cum să murați delicios dovleceii.