AcasăMâncareAcesta este singurul mod de a găti sarmale - și apoi vor...

Acesta este singurul mod de a găti sarmale – și apoi vor fi delicioase: 3 componente de sarmale uimitoare

Rulourile de varză sunt îndrăgite nu numai de adulți, ci și de copii.Dar cel mai adesea, copiii preferă să mănânce umplutura, lăsând frunza de varză neatinsă pe farfurie..

Cu toate acestea, dacă folosești recomandările bucătăresei Yulia Arkhipova, expertă de la publicația online BelNovosti, poți fi sigur că până și cele mai pretențioase capricii le vor mătura în cel mai scurt timp.

Alegerea de varză

Cea mai bună opțiune este varza tânără, cu frunzele sale fragede, suculente și gustoase.Dar dacă aveți probleme în a găsi ingredientul potrivit, încercați să-l înlocuiți cu varză chinezească.

Dacă, în ciuda tuturor, preferați varza albă în sarmale, alegeți furculița potrivită – trebuie să fie rotundă sau ușor alungită.

Umplere

Cele mai delicioase sarmale sunt umplute cu carne tocata, formata din carne de porc sau vita.

O altă componentă importantă este orezul: se recomandă să-l fierbeți în prealabil până este pe jumătate fiert pentru a nu scărune dinții ulterior.Dacă nu ați încercat încă, acum este momentul să includeți legume în sarmale: roșiile coapte sau dovleceii sunt potrivite vara și adăugați mai mulți morcovi și ceapă iarna și primăvara.

Sos

Trebuie să fierbeți sarmale nu în apă, ci în sos – puteți alege roșii, smântână sau o opțiune combinată, care va oferi preparatului o aromă deosebită și un gust de neuitat.

Anterior, v-am spus cum să murați delicios dovleceii.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente