AcasăMâncareAcest sos savuros și delicat va face olivierul mai ușor și mai...

Acest sos savuros și delicat va face olivierul mai ușor și mai răcoritor: un înlocuitor ideal pentru maioneză

Olivier este considerat în mod obișnuit ca o salată de ‘Anul Nou’.

Cu toate acestea, mulți gurmanzi sunt gata să întreprindă prepararea acestui fel de mâncare și într-o zi fierbinte de vară.

Nimic surprinzător: salata este foarte gustoasă, este greu să o refuzi în orice moment al anului.

Dar există o problemă: maioneza face mâncarea mai ‘grea’.

Se dovedește a fi un fel de mâncare care pune la grea încercare sistemul digestiv.Dar în toiul dietei nu ar trebui să fie așa!

Din fericire, există un sos mai ușor și mult mai puțin caloric, care are un gust la fel de bun ca maioneza populară.

Iulia Arkhipova, bucătăreasă, brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, sfătuiește să asezonați salata cu o masă făcută pe bază de. iaurt.

Cum se îmbracă Olivier vara

Luați un recipient adânc și puneți în el 200 de grame de iaurt.

Desigur, nu este necesar să folosiți un produs lactat fermentat dulce.

Trebuie să luați iaurt grecesc, care are o aromă neutră și nu are aditivi.

La produs trebuie adăugate muștar și suc de lămâie (câte o linguriță fiecare).

După o amestecare temeinică (sau mai bine bătută) va rezulta o masă delicată, care trebuie folosită pentru a îmbrăca amestecul de ouă-carne-legume.

Rezultatul este o salată foarte gustoasă, răcoritoare și destul de ușoară.Un fel de mâncare perfect pentru o zi de vară.

Dar există câteva nuanțe importante.Prima: Olivier ar trebui să fie îmbrăcată cu sos de iaurt chiar înainte de a mânca felul de mâncare.Salata îmbrăcată este puțin probabil să se păstreze mult timp.

A doua nuanță: într-o zi fierbinte (și în orice altă perioadă), verificați cu atenție calitatea tuturor componentelor.În primul și în primul rând vorbim despre produsele lactate fermentate.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente