Se pare că poți face cotletele mai apetisante prin. biscuiți.
Da, acest popular biscuit crocant va da mâncării o aromă interesantă și o consistență perfectă.
Felul de mâncare va ieși mai moale și mai fraged.
Trebuie subliniat faptul că biscuiții își vor face treaba mult mai bine decât pâinea sau cartofii rași, componente populare ale tocăturii.
Secretul cotletelor incredibil de gustoase a fost împărtășit de Iulia Arkhipova, un expert în domeniul bucătăriei, bucătar și brutar de categoria a patra al ediției online Belnovosti.
Cum să adăugați corect biscuiți la tocătura de cotlet
Mai întâi trebuie să pregătiți amestecul de ouă și lapte.
Combinați un ou crud cu trei linguri de lapte.
Adăugați condimentele preferate și biscuiți sparți la combinația rezultată (șase ‘pătrățele’ vor fi suficiente).
Lăsați amestecul până când biscuiții s-au înmuiat.
Când produsul a căpătat consistența dorită, combinația ou-lapte-biscuiți se adaugă la o jumătate de kilogram de carne tocată decongelată.
Rezultatul va fi o bază pentru cotlete.Formați-o în ‘pucuri’ și prăjiți-o într-o tigaie.Veți obține un adevărat deliciu gustos.
Gurmanzilor de mai devreme li s-a spus cum să gătească cele mai delicate kolduni.