Din ce constă, de obicei, baza pentru cheesecakes? Chiar și bucătarii neexperimentați știu răspunsul la această întrebare.
Deci, de obicei se amestecă următoarele produse: brânză de vaci, ouă, făină, zahăr.
Cu toate acestea, expertul ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătarului, brutarului de categoria a patra Iulia Arkhipova subliniază: există ceva inutil în această listă.
Ce să nu adăugați la baza pentru prăjituri cu brânză
Există o problemă cu componenta ou: face masa mai lichidă.
Pentru ca aluatul să revină la consistența sa normală, trebuie să adăugați multă făină.
Rezultatul este un cheesecake destul de dens și conservat, care, totuși, nu are o aromă strălucitoare de brânză de vaci.
‘Se pare că nu este necesar să adăugați ouă la baza pentru mâncare? Dar atunci cum lipiți masa împreună?’ – vor întreba probabil mulți gurmanzi.
Răspunsul este simplu: nu este necesar să renunțați complet la ingredientul ou.Gălbenușul este necesar pentru a combina componentele.Dar nu trebuie să adăugați albușul: din cauza acestuia, excesul de lichid apare în masă.
Cum să faceți prăjituri cu brânză fără albuș de ou
Bine, am ajuns la concluzia că proteina din baza pentru cheesecakes este superfluă.
Dar atunci care ar trebui să fie raportul dintre ingrediente?
Amintiți-vă următoarea proporție: pentru 600 de grame de caș ar trebui să fie 2 gălbenușuri de ou, 100 de grame de făină și 100 de grame de zahăr granulat.
Absența proteinelor și o cantitate mică de făină vor garanta că veți obține adevărate prăjituri cu brânză – fragede, aerate, netede și incredibil de apetisante.