AcasăMâncareAcest ingredient „must-have” este superfluu în prăjiturile cu brânză: nu-l mai adăugați...

Acest ingredient „must-have” este superfluu în prăjiturile cu brânză: nu-l mai adăugați și veți simți adevărata aromă a preparatului

Din ce constă, de obicei, baza pentru cheesecakes? Chiar și bucătarii neexperimentați știu răspunsul la această întrebare.

Deci, de obicei se amestecă următoarele produse: brânză de vaci, ouă, făină, zahăr.

Cu toate acestea, expertul ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătarului, brutarului de categoria a patra Iulia Arkhipova subliniază: există ceva inutil în această listă.

Ce să nu adăugați la baza pentru prăjituri cu brânză

Există o problemă cu componenta ou: face masa mai lichidă.

Pentru ca aluatul să revină la consistența sa normală, trebuie să adăugați multă făină.

Rezultatul este un cheesecake destul de dens și conservat, care, totuși, nu are o aromă strălucitoare de brânză de vaci.

‘Se pare că nu este necesar să adăugați ouă la baza pentru mâncare? Dar atunci cum lipiți masa împreună?’ – vor întreba probabil mulți gurmanzi.

Răspunsul este simplu: nu este necesar să renunțați complet la ingredientul ou.Gălbenușul este necesar pentru a combina componentele.Dar nu trebuie să adăugați albușul: din cauza acestuia, excesul de lichid apare în masă.

Cum să faceți prăjituri cu brânză fără albuș de ou

Bine, am ajuns la concluzia că proteina din baza pentru cheesecakes este superfluă.

Dar atunci care ar trebui să fie raportul dintre ingrediente?

Amintiți-vă următoarea proporție: pentru 600 de grame de caș ar trebui să fie 2 gălbenușuri de ou, 100 de grame de făină și 100 de grame de zahăr granulat.

Absența proteinelor și o cantitate mică de făină vor garanta că veți obține adevărate prăjituri cu brânză – fragede, aerate, netede și incredibil de apetisante.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente