AcasăMâncareCum să prepari corect piureul de cartofi: experții în gastronomie au numit...

Cum să prepari corect piureul de cartofi: experții în gastronomie au numit punctele importante

Dacă doriți ca piureul dvs. de cartofi să fie admirat, trebuie să învățați cum să îl gătiți corect.

Cu această abordare, probabilitatea de eșec va fi aproape de zero..

Expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, relatează ce reguli trebuie respectate.

Ce puncte trebuie să țineți minte?

Să vă asigurați că aromele sunt decente

După ce ați spălat cartofii, va trebui să le dați o frecare bună.După aceea, ar trebui să vă apucați imediat de gătit.În caz contrar, piureul de cartofi nu se va dovedi a fi de cea mai bună calitate.

În ce apă sunt trimiși cartofii

Chiar și o gospodină experimentată uneori nu va da imediat un răspuns la această întrebare.Cu toate acestea, pentru a se asigura că calitatea piureului de cartofi nu este pusă la îndoială, apa este mai întâi sărată, adusă la fierbere și abia apoi cartofii sunt trimiși în oală.

Adăugări

Dacă este unt, introduceți-l în momentul în care cartofii au fost deja pasați.Dacă doriți să introduceți lapte sau smântână, încălziți-l.

În caz contrar, garnitura nu va avea cea mai plăcută nuanță de culoare.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Ce 3 trucuri te vor ajuta să gătești kebabul perfect: experții în gastronomie au dezvăluit secretele.

Nimeni nu vrea să gătească un kebab prost, compromițându-și astfel abilitățile de bun bucătar. Așadar, merită să cunoașteți câteva secrete care vă pot...

Când să dezgropi hreanul: de asta depinde înțepătura lui.

După cum bine se știe, dezgroparea hreanului este permisă pe tot parcursul sezonului de dacha.Dar dacă doriți ca rizomul să aibă gustul și...

Cum să gătești orez pentru ca varza umplută să fie savuroasă: nu toate gospodinele știu.

Nu subestimați influența orezului asupra calității verzei umplute: uneori multe depind chiar de această componentă. De aceea este important să-l fierbeți cât mai...

Ce 3 ingrediente trebuie neapărat să adaugi în borș pentru ca supa să fie savuroasă: experții în bucătărie au dezvăluit secretele.

E greu de găsit un fel de mâncare care să stârnească atâtea controverse între bucătari și gazde. Din acest motiv, borșul este cu...

Comentarii recente