Dacă doriți ca piureul dvs. de cartofi să fie admirat, trebuie să învățați cum să îl gătiți corect.
Cu această abordare, probabilitatea de eșec va fi aproape de zero..
Expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, relatează ce reguli trebuie respectate.
Ce puncte trebuie să țineți minte?
Să vă asigurați că aromele sunt decente
După ce ați spălat cartofii, va trebui să le dați o frecare bună.După aceea, ar trebui să vă apucați imediat de gătit.În caz contrar, piureul de cartofi nu se va dovedi a fi de cea mai bună calitate.
În ce apă sunt trimiși cartofii
Chiar și o gospodină experimentată uneori nu va da imediat un răspuns la această întrebare.Cu toate acestea, pentru a se asigura că calitatea piureului de cartofi nu este pusă la îndoială, apa este mai întâi sărată, adusă la fierbere și abia apoi cartofii sunt trimiși în oală.
Adăugări
Dacă este unt, introduceți-l în momentul în care cartofii au fost deja pasați.Dacă doriți să introduceți lapte sau smântână, încălziți-l.
În caz contrar, garnitura nu va avea cea mai plăcută nuanță de culoare.