Nimeni nu vrea să gătească un kebab prost, compromițându-și astfel abilitățile de bun bucătar.
Așadar, merită să cunoașteți câteva secrete care vă pot ajuta să vă tratați familia și prietenii la un picnic cu o mâncare de calitate excelentă.
Expertul în bucătărie și gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, ne spune ce trucuri puteți folosi.
În ce constau acestea?
Nu complicați prea mult marinada
Există, desigur, multe tipuri de marinate pe care uneori doriți să le încercați.Cu toate acestea, nimic nu este mai bun decât cea mai simplă și mai accesibilă versiune.
Bucățile de carne sunt frecate cu mirodenii și amestecate cu inele de ceapă.În această formă, kebabul se ‘odihnește’ în frigider timp de câteva ore.
Kiwi
Și iată o tehnică de care toată lumea ar trebui să ia notă.Dacă gătiți kebab din vită sau miel, carnea poate ieși prea tare.
Prin urmare, acest fruct se introduce în marinată: o jumătate de kiwi este suficientă pentru un kilogram întreg de carne.
Sare
Nici acest truc nu este cunoscut de toată lumea, așa că merită învățat.Pentru ca temperatura să fie uniformă în timpul gătitului, este necesar să presărați sare grunjoasă pe cărbuni.