AcasăMâncareCum să gătești orez pentru ca varza umplută să fie savuroasă: nu...

Cum să gătești orez pentru ca varza umplută să fie savuroasă: nu toate gospodinele știu.

Nu subestimați influența orezului asupra calității verzei umplute: uneori multe depind chiar de această componentă.

De aceea este important să-l fierbeți cât mai bine și mai corect.

Chef Iulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre, ne spune cum să o facem.

Care este cea mai corectă metodologie?

În primul rând, merită să vă decideți asupra soiului de orez.Cel mai bun orez pentru varza umplută este soiul cu boabe rotunde.Se gătește suficient de repede și își păstrează forma fără a se transforma în terci.

Mai întâi clătiți boabele de mai multe ori și trimiteți-le într-un castron cu apă rece timp de două ore.

Rămâne doar să trimiteți crupele la oală.Nu fierbeți prea mult: orezul este gătit timp de numai cinci minute după fierbere.

Apoi, se combină cu restul componentelor și se trimite la varza umplută.

Cel mai bine este să se pună în umplutură morcovi și ceapă prăjite, care au suferit un tratament termic cu condimente.De asemenea, merită să separați coaja de la roșii și să răzuiți câteva bucăți.

Usturoiul zdrobit este, de asemenea, excelent pentru acest fel de mâncare.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să prepari corect piureul de cartofi: experții în gastronomie au numit punctele importante

Dacă doriți ca piureul dvs. de cartofi să fie admirat, trebuie să învățați cum să îl gătiți corect. Cu această abordare, probabilitatea de...

Ce 3 trucuri te vor ajuta să gătești kebabul perfect: experții în gastronomie au dezvăluit secretele.

Nimeni nu vrea să gătească un kebab prost, compromițându-și astfel abilitățile de bun bucătar. Așadar, merită să cunoașteți câteva secrete care vă pot...

Când să dezgropi hreanul: de asta depinde înțepătura lui.

După cum bine se știe, dezgroparea hreanului este permisă pe tot parcursul sezonului de dacha.Dar dacă doriți ca rizomul să aibă gustul și...

Ce 3 ingrediente trebuie neapărat să adaugi în borș pentru ca supa să fie savuroasă: experții în bucătărie au dezvăluit secretele.

E greu de găsit un fel de mâncare care să stârnească atâtea controverse între bucătari și gazde. Din acest motiv, borșul este cu...

Comentarii recente