E greu de găsit un fel de mâncare care să stârnească atâtea controverse între bucătari și gazde.
Din acest motiv, borșul este cu adevărat unic..
Cu toate acestea, există puncte asupra cărora nu există dispute, notează expertul în gastronomie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Ce 3 ingrediente trebuie introduse neapărat în borș?
Pasta de tomate
Există multe variații cu privire la modul în care puteți da unei supe o ușoară și plăcută aciditate.Cu toate acestea, pasta de tomate funcționează mult mai blând decât celelalte.
Ingredientul adaugă, de asemenea, o notă distinctivă de aromă.
Usturoiul
Borșul cu adaos de usturoi devine întotdeauna mult mai parfumat și mai gustos.Cu toate acestea, merită să-l introducem într-un mod diferit de cel cu care suntem obișnuiți.
Cel mai bine este să îl tocați cu un cuțit și să îl trimiteți la vasul finit împreună cu untură.De asemenea, ar trebui să fie adăugat ca o chestiune de rutină.
Smântână acră
Unii oameni pot folosi supa fără dressing, dar smântâna pentru borscht joacă un rol decisiv.Datorită acestei componente, aromele felului de mâncare sunt dezvăluite pe deplin.