AcasăMâncareCe 3 ingrediente trebuie neapărat să adaugi în borș pentru ca supa...

Ce 3 ingrediente trebuie neapărat să adaugi în borș pentru ca supa să fie savuroasă: experții în bucătărie au dezvăluit secretele.

E greu de găsit un fel de mâncare care să stârnească atâtea controverse între bucătari și gazde.

Din acest motiv, borșul este cu adevărat unic..

Cu toate acestea, există puncte asupra cărora nu există dispute, notează expertul în gastronomie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.

Ce 3 ingrediente trebuie introduse neapărat în borș?

Pasta de tomate

Există multe variații cu privire la modul în care puteți da unei supe o ușoară și plăcută aciditate.Cu toate acestea, pasta de tomate funcționează mult mai blând decât celelalte.

Ingredientul adaugă, de asemenea, o notă distinctivă de aromă.

Usturoiul

Borșul cu adaos de usturoi devine întotdeauna mult mai parfumat și mai gustos.Cu toate acestea, merită să-l introducem într-un mod diferit de cel cu care suntem obișnuiți.

Cel mai bine este să îl tocați cu un cuțit și să îl trimiteți la vasul finit împreună cu untură.De asemenea, ar trebui să fie adăugat ca o chestiune de rutină.

Smântână acră

Unii oameni pot folosi supa fără dressing, dar smântâna pentru borscht joacă un rol decisiv.Datorită acestei componente, aromele felului de mâncare sunt dezvăluite pe deplin.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să prepari corect piureul de cartofi: experții în gastronomie au numit punctele importante

Dacă doriți ca piureul dvs. de cartofi să fie admirat, trebuie să învățați cum să îl gătiți corect. Cu această abordare, probabilitatea de...

Ce 3 trucuri te vor ajuta să gătești kebabul perfect: experții în gastronomie au dezvăluit secretele.

Nimeni nu vrea să gătească un kebab prost, compromițându-și astfel abilitățile de bun bucătar. Așadar, merită să cunoașteți câteva secrete care vă pot...

Când să dezgropi hreanul: de asta depinde înțepătura lui.

După cum bine se știe, dezgroparea hreanului este permisă pe tot parcursul sezonului de dacha.Dar dacă doriți ca rizomul să aibă gustul și...

Cum să gătești orez pentru ca varza umplută să fie savuroasă: nu toate gospodinele știu.

Nu subestimați influența orezului asupra calității verzei umplute: uneori multe depind chiar de această componentă. De aceea este important să-l fierbeți cât mai...

Comentarii recente