AcasăPlanteCe cereale pot fi folosite pentru a decora grădina: atât de igienice...

Ce cereale pot fi folosite pentru a decora grădina: atât de igienice – vor crește fără contribuția dvs.

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni pentru a vă înfrumuseța parcela, aruncați o privire mai atentă la lista din acest articol.’.

Potrivit Anastasiei Kovrignykh, expert al ediției online BelNovosti, agronom și peisagist, specimenele incluse nu sunt pretențioase, ceea ce înseamnă că ele pot crește practic fără participarea dumneavoastră.

Miscanthus

Miscanthus este o plantă perenă nepretențioasă care formează tufe luxuriante cu înălțimea de 80 de centimetri până la doi metri.Lăstarii săi sunt drepți, iar la capetele lor se află panicule în formă de evantai de spițe lungi de 10 până la 30 de centimetri.

Există aproximativ patruzeci de varietăți de miscanthus.Frunzele sale pot fi de diferite nuanțe de verde, iar ‘florile’ sale pufoase sunt albe, roz și aurii.

Waddle

O altă plantă perenă, vata formează tufe compacte înalte de cel mult un metru.Frunzele sale verzi sunt de obicei încolăcite în tuburi.

În luna mai, planta produce un număr mare de inflorescențe cu peri fini de până la 2,5 centimetri lungime.Acestea formează un capac luxuriant și aerisit în vârful arbustului, care flutură spectaculos chiar și în bătaia vântului.

Festuca

Festuca poate fi recunoscută după arbuștii mici și rotunzi, care nu depășesc 20-30 centimetri înălțime.

Asemănătoare gramineelor, această plantă înflorește în jurul lunii mai, când tulpini de flori care ating 50-60 de centimetri înălțime cresc deasupra ierbii albastre.Acestea produc spicele de 5 până la 15 milimetri, care își schimbă culoarea de la verde la auriu cu o nuanță perlată în timpul înfloririi.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să prepari corect piureul de cartofi: experții în gastronomie au numit punctele importante

Dacă doriți ca piureul dvs. de cartofi să fie admirat, trebuie să învățați cum să îl gătiți corect. Cu această abordare, probabilitatea de...

Ce 3 trucuri te vor ajuta să gătești kebabul perfect: experții în gastronomie au dezvăluit secretele.

Nimeni nu vrea să gătească un kebab prost, compromițându-și astfel abilitățile de bun bucătar. Așadar, merită să cunoașteți câteva secrete care vă pot...

Când să dezgropi hreanul: de asta depinde înțepătura lui.

După cum bine se știe, dezgroparea hreanului este permisă pe tot parcursul sezonului de dacha.Dar dacă doriți ca rizomul să aibă gustul și...

Cum să gătești orez pentru ca varza umplută să fie savuroasă: nu toate gospodinele știu.

Nu subestimați influența orezului asupra calității verzei umplute: uneori multe depind chiar de această componentă. De aceea este important să-l fierbeți cât mai...

Comentarii recente