AcasăUltimele știriRaționamentul militar rece controlează disputa Israel-Hezbollah.

Raționamentul militar rece controlează disputa Israel-Hezbollah.

Potrivit Ministerului Sănătății din Liban, până luni seară, 356 de persoane – dintre care 24 de copii – au murit în urma loviturilor aeriene israeliene, în timp ce alte 1. 246 au fost rănite.

De la ultimul conflict major dintre Israel și miliția Hezbollah, care este aliată cu Iranul, în 2006, aceste atacuri israeliene asupra Libanului au fost cele mai mortale.

În cursul atacurilor masive împotriva Hezbollah în sudul Libanului, aviația israeliană ‘a distrus zeci de mii de rachete care amenințau cetățenii israelieni’, potrivit ministrului israelian al apărării Yoav Gallant.

De aproape un an, Israelul și Hezbollah fac schimb de focuri aproape în fiecare zi, forțând aproximativ 150. 000 de persoane să își părăsească locuințele de ambele părți ale frontierei.

După ce mii de dispozitive de comunicații au explodat în Liban săptămâna trecută, ucigând peste cincizeci de persoane – multe dintre ele civili – și după un atac israelian asupra conducerii Hezbollah din zona Beirut, conflictul s-a aprins din nou.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

BEI acordă Poloniei 111 milioane de dolari pentru a sprijini proiectele verzi și IMM-urile.

JOHANNESBURG (AP) - Furtuni de zăpadă neobișnuit de târzii au lovit regiunile de coastă ale Africii de Sud în weekend, provocând moartea a două...

Care este cel mai bun fertilizant pentru roșii: secretele unei recolte generoase

Fertilizarea tomatelor joacă un rol esențial în obținerea unei recolte bogate și de calitate. Îngrășămintele corect selectate nu numai că întăresc plantele, dar...

Cum să plantați corect bujorii în toamnă: faceți-o până la sfârșitul lunii octombrie.

În perioada de toamnă, nu trebuie să vă ocupați doar de recoltare și de pregătirea solului pentru noul sezon. Este, de asemenea, o...

Cum să păstrați cultura de roșii proaspete în apartament: nu toți cultivatorii de daci știu despre aceste tehnici.

Dacii care au o pivniță sau un beci, pot fără mari dificultăți să păstreze recolta oricăror culturi pentru o perioadă lungă de timp....

Comentarii recente