Toată lumea vrea să aibă talentul de a face cartofi prăjiți perfecți: o astfel de abilitate va fi apreciată de toată lumea.
Totuși, un fel de mâncare simplu nu se pretează întotdeauna eforturilor noastre.
Uneori cartofii se destramă, sunt prăjiți prost sau se dovedesc fără gust.
Prin urmare, merită eliminate principalele greșeli asociate cu prepararea acestui fel de mâncare, spune expertul bucătar al revistei noastre Julia Arkhipova.
Despre ce greșeli merită să știți?
Sarea
Trebuie să fiți extrem de atenți cu această componentă.Dacă introduceți sarea devreme, cartofii se vor desface și veți avea o masă neapetisantă.
Dacă se introduce târziu, cartofii vor ieși fade.
Prin urmare, sărați cartofii cu aproximativ cinci minute înainte ca aceștia să fie gata.
Prăjirea numai în ulei vegetal
Da, acest produs este ideal pentru tratarea termică a cartofilor, dar nu dă nici gust, nici aromă.Prin urmare, merită să topiți puțină untură în procesul de încălzire a uleiului vegetal.
Se poate adăuga și o bucată de unt.
Lipsa condimentelor
Ignorarea condimentelor cu siguranță nu este bună pentru mâncare, așa că folosiți condimentele potrivite.Mărioara și rozmarinul merg bine cu cartofii.
Puteți adăuga și un mic vârf de cuțit de nucșoară.