Pentru cină se recomandă servirea legumelor.Pentru ca în mijlocul nopții despre sine nu a umplut foamea, legumele sunt de obicei umplute.
Ardeii grași sunt parcă concepuți pentru a fi umpluți și copți în cuptor.
Expertul revistei noastre Iulia Arkhipova – bucătăreasă, brutar de categoria a patra a povestit cum să gătească.
Se cere:
Cum să gătești
1.Ceapa se taie mărunt, se prăjește în unt împreună cu usturoiul tocat timp de 5 minute.
2.Se taie fileul de pui în cuburi mici, se prăjește până devine auriu.Apoi se adaugă ciupercile tocate, busuiocul tocat sare și condimente și se rumenește timp de 7 minute.
3.Se amestecă ciupercile cu puiul și ceapa, roșiile se taie în cercuri.
4.Curățați ardeiul de semințe, îndepărtați tulpina și umpleți-l cu amestecul gata preparat.Se acoperă cu o bucată de roșie, se presară cu brânză rasă și se toarnă maioneză peste el.
Coaceți în cuptorul încălzit la 180 de grade Celsius timp de 30-40 de minute.Poftă bună!