Ocazional apar sfaturi foarte dăunătoare pentru prepararea cotletelor, care nu fac decât să strice felul de mâncare din carne.’.
De asemenea, uneori, sfaturi bine stabilite fac mai mult rău decât bine.
Expertul în gastronomie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, ne spune ce ingrediente nu trebuie neapărat puse în cotlete.
Cu ce ingrediente ar trebui să fiți mai atenți?
Smântână și lapte
S-ar putea să auziți de la mulți oameni că utilizarea laptelui și a smântânii ar trebui să facă cotletele mai gustoase, mai fragede și de o calitate mai bună.La prima vedere poate părea că ideea nu este chiar rea.
Totuși, aceasta este o concepție greșită: cotletele vor fi uscate și neplăcute.Adevărul este că carnea și proteinele din lapte nu sunt ‘prietene’.
Ouă de găină
Unii oameni încă mai introduc ouă de găină în compoziția cotletelor, deși mulți au abandonat de mult această idee.Acest ingredient face ca preparatul din carne să fie dur și uscat.
Există o mulțime de alternative care vor ajuta cotletele să își păstreze forma.Este suficient doar să introduceți pâine și să frământați corect preparatul.