AcasăUltimele știriO explozie masivă este filmată la un depozit de muniție rusesc despre...

O explozie masivă este filmată la un depozit de muniție rusesc despre care Ucraina susține că ar conține muniție nord-coreeană

Problemă tehnică

Elon Musk este acuzat de războinicul rus Ramzan Kadîrov, liderul Republicii Cecene, că i-a ‘dezactivat de la distanță’ Cybertruck-ul Tesla.Da, el deține unul dintre aceste lucruri.Ți-a scăpat asta?

Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Kadyrov în funcția de lider al Ceceniei în 2007.Kadyrov și-a etalat pentru prima dată vehiculul ostentativ în luna august.Într-un videoclip pe care l-a postat pe Telegram, seful războiului este văzut conducând prin incinta palatului său prezidențial în ceea ce pare a fi un Cybertruck real, cu excepția unui detaliu minor: acesta a fost modificat pentru a semăna cu o tehnică montată cu o mitralieră masivă, pe care o mânuiește în timp ce poartă banderole scandaloase asemănătoare personajului Bullet Farmer din ‘Mad Max: Fury Road ‘ (2015).

Kadîrov a declarat că a trimis pick-up-ul electric pe linia frontului din Ucraina, pregătit de luptă, și că de atunci acesta ‘se comportă bine în luptă.’.

Asta, până când a încetat brusc să funcționeze.

‘Acum, recent, Musk a dezactivat de la distanță Cybertruck-ul’, a scris Kadyrov joi într-o nouă postare pe Telegram, citată de Fortune.’Acesta nu este un lucru frumos pentru Elon Musk să facă.El oferă cadouri scumpe din adâncul inimii sale și apoi le dezactivează de la distanță.’.

‘Cum ai putut să faci asta, Elon? A trebuit să remorcăm calul de fier.Asta nu este deloc bărbătesc’, a continuat el.

Proveniență enigmatică

Este puțin neclar cum a obținut Kadîrov un Cybertruck, dar el susține că Musk i l-a făcut cadou – o declarație pe care a făcut-o în august și pe care a reafirmat-o de atunci.

Dar într-un tweet disprețuitor, luna trecută, ca răspuns la criticile unui jurnalist la adresa sa pentru că ar fi făcut acest cadou, Elon Musk, CEO-ul Tesla, a spus: ‘Chiar ești atât de retardat încât să crezi că am donat un Cybertruck unui general rus? ‘ Apreciez clarificarea ta, Elon.

Cel mai probabil, Cybertruck-ul lui Kadyrov a încetat să mai funcționeze pentru că este o rablă construită ieftin, cunoscută pentru faptul că se defectează tot timpul.Se pare că Kadyrov a ratat acest memo.Bănuiala noastră este că el ar nega și ‘dezactivarea de la distanță’ a vehiculului.

Acestea fiind spuse, liderul cecen susține, de asemenea, că are de fapt încă două Cybertrucks, ambele fiind în prezent rupere-l în Ucraina.

‘Oprirea de la distanță nu a afectat aceste vehicule.Ele funcționează normal, fără nicio defecțiune’, a declarat el vineri pe Telegram, potrivit CNN.’Nu se putea cere o publicitate mai bună pentru Cybertruck’.

Mai multe despre Tesla: Cybertruck Arctic Expedition reușește fără a transporta un singur generator.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Israelul este galant: Hezbollah se simte vizat și sub presiune

Un cartuș de artilerie vechi de un secol, care cântărea aproape 300 de kilograme, a fost îndepărtat în siguranță duminică de pe un șantier...

Equinor anulează încercarea de a expedia hidrogen în Germania

Duminică, ca răspuns la apelurile internaționale care le cereau să se abțină de la intrarea în război, Israelul și Hezbollah au amenințat că își...

Hezbollah și Israel s-au angajat într-un schimb de focuri feroce pe măsură ce conflictul se agravează

Ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, a declarat că miliția libaneză Hezbollah se simte din ce în ce mai presată de puterea militară a...

Șeful poliției germane cere mai multă forță pentru a combate infracțiunile motivate de ură comise online

Ministerul libanez al Sănătății a anunțat duminică că au existat trei răniți și doi morți în urma unor noi lovituri aeriene israeliene asupra a...

Comentarii recente