Orezul obișnuit va deveni o mâncare de restaurant dacă îl gătiți nu cu apă, ci cu bulion.
Îți spunem cum să gătești orez delicios pe bulion.
Cum să îmbunătățim aroma orezului
Nu este deloc greu de făcut, trebuie doar să folosiți bulion în loc de apă.
Clătiți orezul, puneți-l într-o oală, turnați bulionul peste el.Ai nevoie de două căni de bulion pentru o cană de orez.
Acoperiți oala cu un capac, puneți pe foc, după ce a dat în clocot, reduceți focul la minim, fierbeți până este gata.
Opriți focul, dar nu scoateți vasul din aragaz.Orezul trebuie să stea câteva minute (cu capacul închis).
De asemenea, puteți îmbunătăți orezul adăugându-i anumite condimente.Șofranul, usturoiul, ardeiul iute, pătrunjelul, paprika, ghimbirul, cuișoarele, chimenul și turmericul sunt potrivite pentru orez.