AcasăMâncareV-ați săturat de varza umplută? Pregătiți chebureks de varză - o variantă...

V-ați săturat de varza umplută? Pregătiți chebureks de varză – o variantă neobișnuită a felului de mâncare popular

Se pare că este foarte posibil să faci chebureks fără aluat.

Vorbim despre un fel de mâncare numit chebureki cu varză.

Felul de mâncare se caracterizează prin gustul său strălucitor și prin prezența unei crocanturi plăcute.

Orice gurmand ar trebui să încerce cu siguranță această versiune non-standard de varză umplută.

Rețeta pentru acest fel de mâncare neobișnuit a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.

Cum se prepară cheburecii de varză

Luați un germeni de varză, înfășurați-l în folie alimentară și trimiteți-l la cuptorul cu microunde timp de 10 minute.

Odată ce procedura este completă, frunzele se vor desprinde cu o ușurință incredibilă.

Dar aveți grijă: varza va fi foarte fierbinte după ce a stat mult timp în cuptorul cu microunde.

Așa că este mai bine să procedați în felul următor: pregătiți umplutura în timp ce leguma se răcește.

Trimiteți o ceapă tocată în tigaia încinsă.După un timp, adăugați un morcov ras.Amestecul de legume trebuie să fie sărat.

Amestecați amestecul gătit cu 600 de grame de carne tocată.

Apoi trebuie să ‘umpleți’ frunzele de varză.Puneți umplutura pe jumătate din fiecare dintre ele și acoperiți amestecul de legume și carne cu cealaltă jumătate.Baza de chebureci este gata.

Cum se prepară aluatul pentru chebureți de varză

În continuare, este necesar să se pregătească masa în care va fi înmuiată varza umplută înainte de prăjire.Se combină următoarele ingrediente:

  • 2 ouă crude.
  • 30 de grame de smântână.
  • 20 de grame de făină.
  • puțină sare și piper măcinat.
  • Aceasta se va termina ca un amestec cu care se vor acoperi toate cheburecii.

    Trimiteți plicurile rezultate la o tigaie și prăjiți-le pe ambele părți.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Ce ingrediente importante uită multe gospodine să adauge la borș: experții în bucătărie au dezvăluit principalele greșeli

    Gătitul borșului ni se pare o activitate atât de simplă și familiară, care se întâmplă aproape automat. Dar tocmai din acest motiv putem...

    Care este cel mai bun lucru în care să gătești orezul – și nu este apă: terciul va fi ca într-un restaurant high-end

    Orezul obișnuit va deveni o mâncare de restaurant dacă îl gătiți nu cu apă, ci cu bulion.Îți spunem cum să gătești orez delicios...

    Run the Capitals este un tur de 900 de kilometri prin Irlanda și Marea Britanie

    NATO este îndemnată de România să răspundă la incursiunile dronelor și rachetelor rusești în spațiul său aerian.'Răspunsul robust, coordonat' al alianței a fost cerut...

    Liderul AfD în Brandenburg: Câștigarea ar fi un ’semn de speranță’

    NATO este îndemnată de România să răspundă la incursiunile dronelor și rachetelor rusești în spațiul său aerian.'Răspunsul robust, coordonat' al alianței a fost cerut...

    Comentarii recente