Se pare că este foarte posibil să faci chebureks fără aluat.
Vorbim despre un fel de mâncare numit chebureki cu varză.
Felul de mâncare se caracterizează prin gustul său strălucitor și prin prezența unei crocanturi plăcute.
Orice gurmand ar trebui să încerce cu siguranță această versiune non-standard de varză umplută.
Rețeta pentru acest fel de mâncare neobișnuit a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.
Cum se prepară cheburecii de varză
Luați un germeni de varză, înfășurați-l în folie alimentară și trimiteți-l la cuptorul cu microunde timp de 10 minute.
Odată ce procedura este completă, frunzele se vor desprinde cu o ușurință incredibilă.
Dar aveți grijă: varza va fi foarte fierbinte după ce a stat mult timp în cuptorul cu microunde.
Așa că este mai bine să procedați în felul următor: pregătiți umplutura în timp ce leguma se răcește.
Trimiteți o ceapă tocată în tigaia încinsă.După un timp, adăugați un morcov ras.Amestecul de legume trebuie să fie sărat.
Amestecați amestecul gătit cu 600 de grame de carne tocată.
Apoi trebuie să ‘umpleți’ frunzele de varză.Puneți umplutura pe jumătate din fiecare dintre ele și acoperiți amestecul de legume și carne cu cealaltă jumătate.Baza de chebureci este gata.
Cum se prepară aluatul pentru chebureți de varză
În continuare, este necesar să se pregătească masa în care va fi înmuiată varza umplută înainte de prăjire.Se combină următoarele ingrediente:
Aceasta se va termina ca un amestec cu care se vor acoperi toate cheburecii.
Trimiteți plicurile rezultate la o tigaie și prăjiți-le pe ambele părți.